Svet-Stranek.cz
S námi budete mít více času pro rodinu!

STROJOVÉ ČIŠTĚNÍ ČIŠTĚNÍ KOBERCŮ:S námi budete mít více času pro rodinu!

STROJOVÉ ČIŠTĚNÍ ČIŠTĚNÍ KOBERCŮ

Jako novou službu jsme od 24.10.2023 zavedli strojové čištění koberců. Službu pro nás zajišťuje náš smluvní partner a fungujeme na sběrném principu. Koberce v naší provozovně vybereme a partner si je v dohodnutém termínu odváží k vyčištění na svou provozovnu a následně po vyčištění vrací opět k nám.

  • Čištění je prováděno různými technikami dle typu a znečištění koberce. Čistit je možné koberce s jemným i vyšším vlasem až do šířky 3 m. Zvláštním způsobem s použitím speciálních prostředků jsou čištěny koberce znečištěné od domácích mazlíčků. Tuto skutečnost musíte nahlásit při příjmu. Pokud tak neučiníte, zápach a skvrny z koberce nemusí být odstraněny. Před každým čištěním je nahráno detailní video o skutečném stavu koberce před čištěním. Odpadají tak dohady, v jakém stavu koberec před čištěním byl.

  • Vlastní čištění probíhá na speciálních strojích a nemá nic společného s, dle našeho názoru, méně kvalitním čištěním koberců, které probíhá přímo u vás doma s využitím půjčené techniky nebo realizované úklidovou firmou. V první fázi se koberec strojově vyklepe a zbaví se tak prachu a jiných pevných nečistot. Následně se namáčí do roztoku se saponátem a s pomocí dvou řad rotujících kartáčů je vyčištěn z obou stran. Poté je koberec propláchnutý čistou vodou, takže je dokonale zbavený nejen zbývajících nečistot, ale i zbytků saponátu. Nakonec je odstředěný v bubnové odstředivce, vysušený a připravený k odevzdání majiteli.

  • Koberce přineste dobře smotané, převázané provázkem nebo izolepou.

  • Více informací včetně cen naleznete na naší provozovně.


návštěvníků stránky
celkem106 003
tento týden5
dnes5